Koo1 eli omia vanhoja siis

Viittauksia vanhempiin juttuihin. Tätä kautta aukeilee paljonkin historioita, jos jaksaa kattella. Aika iso pino kaikenlaista löytyy.
Tuo yläkuva, jossa mainostan palvelujani, on vuodelta 2005 – eli nämä hommat on aloitettu jo 1995.
Konsultti-, koulutus- ja mainoshommat sun muut jo 1988-89.

Vanhoja logoja, mitä lie sattunut löytymään.

  

 

Pelkistettyä käyntikorttia.

Ja tyyliteltynä.

No, yllä noita eri aikojen logoja. Ja alla tavallaan omiani, Media Partnersin logoja. Tuo eka sininen siksi niin suttuinen, kun jostain laserprintistä skannattu.

 

 


Näitä omia nettisivuja matkan varrella vaikka kuinka paljon. Varsinkin noissa lukuisissa Joomla-versioissa oli aina paitsi visuaalinen julkisivu tietynlaisena, niin aina erittäin paljon tekniikkaa ja testihärdelliä taustalla. Kuten tuossa esimerkissä alla, Lens-versiossa v. 2014 alk..

Tämmöisen Hammerhill-viritelmän löysin kans. Tämä jäi yhdelaiseksi demoksi ja testiksi, kuten niin niin moni muukin sivusto.

Yhden ajan etusivua pelkistettynä:

Ja sitten vanhempaa html-versiota. Näistä ensimmäinen oli n. vuodelta 2005, jolloin Flash-tekniikat oli pop, ja niinpä minullakin oli Flash-animaatio tuossa bannerissa.

 

Ja Flash-pohjaisesti myös tämä nettisivuni vähän kieli poskessa tehtynä ja vähän aikaa esillä. Matkittu Max Factorin tuolloista mainosta.

Oma Dorix-konsepti, joka esittelyssä täällä muuallakin.

Dorix.fi -etusivu. Tuon ‘Doriksen’ kuvan ostin nettipalvelusta. Kuvakollaasi on todellisista Doriksella tehdyistä sivuista. 

Ja tästä laajasta Tiris-konseptista minulla on tällä sivustolla muuallakin.

   

Jokin oma nettimainokseni. Tätä samaa visuaalia myös printtinä.

Ja jokin nettimainos 2000-luvun taitteesta kai.

Niin ja joskus siinä 2000-luvulla, ehkä 2006 minä pyöritin yhtä aikaa muistaakseni 16 WordPress-saittia palvelimellani, tarkoituksena pyörittää Googlen AdSense ym. mainoskampanjoita sivustoilla ja tienata banneriklikkauksista rahaa. Kuten suuressa maailmassa monet tuolloin olivat miljoonia tehneet. No minä en tehnyt. Oli kovin opettavainen urakka tämäkin mainosbannerilogiikasta ja kävijämääristä jne.


   


Niin ja jos ei vielä tullut mainittua, niin tässä Wallpressin referenssivalikossa on sitten suorempia linkkejä erinäisiä koosteisiin.
Vaatii salasanan – joka ei kyllä vaikea ole arvattavaksikaan.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 044 - 2434 781 / 046 6182 779
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Lemminkäisenkatu 17 B 53, 20520 Turku

Koo1 2018 © All rights reserved