Procreate iPadiin

Hankin iPadiin tämän Procreaten – jee.. Nyt on taas uusia ulottuvuuksia piirtämiseen tässäkin mielessä. Mutta missähän välissä mä ehdin tätäkin opetella saati tuottaa jotain edes lievästi katsottavaa..? Oh well.

Tähän pikkaiseen postaukseen pikkaisia päivityksiä syksyllä ja talvella. >>

Olen minä nyt jonkin verran tätä Procreatea opetellut ja käynyt läpi varmaan about 25-30h. Yhden aika siistin ja sopivan yksinkertaisen Greg Gunnin kuvan otin mallikseni nähdäkseni mitä juttuja tässäkin tulee käytännössä ja oikeasti eteen. Tällainen mallistatyöskentely on aina kaikkein tehokkainta ja opettavaisinta. Niin tälläkin kertaa. Monen monta asiaa tuli opittua.

Tässä alla minun aika ok versio tuosta Gregin kuvasta – vain alkuperäisen pieni simppeli koira puuttuu.

Muun muassa sen opin, etten usko, että minusta varsinaista kuvittajaa tulisi, ainakaan vähänkään isommassa mittakaavassa tällä menetelmällä. Ne on toiset ihmiset, jotka enemmän jaksavat ja haluavat sillai. Tämmöisiin simppeleihinkin kuvituksiin menee aivan yllättävän paljon aikaa. Katso tästä alan professionaalien huikeitakin malleja: procreate.art/showcase

Mutta yhdistämällä tätä Procreatea valokuviin ja teksteihin, saanen minäkin jotain kivaa ja mielenkiintoista kyllä aikaiseksi.


Edit 19.10.2018: Pieni hymyilyttävä yhteensattuma tai silleen. Minulle tuli luettavaksi yhtä juttua varten tämä kirja, ja tässähän kirjan kansikuva näyttää nii-iin paljon just ProCreatella tehdyltä – en tiedä onko sitten. Tekijänä Timo Mänttäri.

Mutta anyway pointti jälleen kans, että kyllä tällä pienellä edukkaalla ProCreatella ihan kaupallisia kuvituksia tekee. Kuten ammattilaiset tekevät.

 

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  • 044 - 2434 781 / 046 6182 779
  • teemu [at] koo1.fi / temequu [at] gmail.com
  • Lemminkäisenkatu 17 B 53, 20520 Turku

Koo1 2018 © All rights reserved